Dr Bettenhauser Katrin

FOGORVOS, GYŐR

Dr Bettenhauser Katrin - Fogorvos, Győr
          
magyar

Vendégkönyv

Vendégkönyv bejegyzések:

2016 December
Rendes László2016.12.27
vélemény
Katrin doktornőnek szeretném megköszönni azt a figyelmességet és törődést ,amelyet a fogászat közben a pácienseinek megad. Odafigyel, hogy a fájdalom a minimálisra csökkenjen és a beteg ne szenvedjen. Örülök, hogy megismerhettem Őt és csak ajánlani tudom másoknak is.
A szép fogakat és a kellemes légkört köszönöm neki.
 
Éva2016.12.09
Köszönet
Vérző és érzékeny fogíny problémával kerestem meg a Doktornőt 3 éve. Rendszeres fogkő-eltávolítás mellett a lézeres kezelést ajánlotta. Első évben 3 havonta kellett megismételni az egyébként fájdalommentes kezelést. Ez a fogágy megtisztításával, polírozásával, ecsetelésével jár a lézel alkalmazása mellett. Ma már csak fél évenként szükséges a kezelés, amitől teljesen panaszmentes lettem. Nem ismerek már fogíny panaszokat! A FOGFÁJÁS ISMERETLEN számomra, amióta Bettenhauser Doktornőhöz járok. Köszönet érte!
 
Éva2016.12.07
Lézeres foginy kezelés
Vérző és érzékeny foginy problémával kerestem meg a Dr-nöt 3 éve. A lézeres kezelést ajánlotta.Eső évben 3-om havonként kellett megismételni, az egyébként fájdalom mentes kezelést.Ez fogágy megtisztítása, polírozása ecsetelésével jár.Ma már csak fél évenként ismétli meg az én drága jó fogorvosom. Abszolút panaszmentes lettem! Nem ismerem a fogíny panaszokat! A FOGFÁJÁS ISMERETLEN a számomra, amióta BETTENHAUSER DR. nőhőz járok. Köszönet érte.
 
Az alábbi űrlap segítségével Önnek is lehetősége van írni Vendégkönyvembe!
Véleménye fontos számomra, kérem ossza meg másokkal is! Köszönöm!
Név / Becenév: Tárgy:
Üzenet:
    
 
magyar deutsch